top of page
Emma van der Schelde fotografie-183.jpg

grafisch vormgeven 

Met een huisstijl kan je goed laten zien wie je bent, wat je doet en wat jouw bedrijf onderscheidt. Het is daarom van belang dat je een goede en duidelijke huisstijl hebt waardoor potentiële klanten weten waar je voor staat. Ondernemers vinden het vaak lastig om een huisstijl door te voeren in hun bedrijf en om eenheid te creëren. Bij Touch of Meraki kan je de volledige branding uit handen laten nemen. Ik vertaal wie jij bent in een huisstijl die daar perfect bij aansluit. Graag vertel ik wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Branding uitbesteden

Als grafisch vormgever kan ik je helpen om een huisstijl te creëren die zorgt voor een eerste, goede indruk. Hierbij kan je denken aan kleuren, lettertypes, vormen die jij vervolgens kan terug laten komen in foto’s of op je website. Ik voorzie jou van een goede basis waardoor jij eenheid kan creëren in de uitstraling van je bedrijf. Ook kan je door mij een logo laten ontwerpen die aansluit bij de nieuwe huisstijl. Of je nu je volledige branding door mij wilt laten ontwerpen of alleen de huisstijl, ik help jou je bedrijf op de kaart te zetten.

Fotoshoot styling

Consistentie en eenheid zijn twee belangrijke kenmerken van een goede huisstijl. Dit geldt ook voor de fotografie. Het is daarom van belang om te bedenken wat jij wilt uitstralen. Met mijn creatieve achtergrond kan ik niet alleen helpen bij het creëren van een huisstijl, maar kan ik ook helpen bij de styling van een fotoshoot. Ik kan de setting van een fotoshoot stylen zodat er meteen goede foto’s beschikbaar zijn voor de website of social media die in één stijl zijn, zodat jouw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Door middel van styling zorg ik voor de juiste sfeer bij de fotoshoots met als doel dat jouw gewenste uitstraling goed overkomt in de foto’s.

Ik bied ook een startup pakket aan, deze is te bekijken op de pagina van de pakketten. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Neem contact op

Wil jij de grafische vormgeving uit laten besteden? Neem dan contact op. Voor snel contact kan je bellen naar 06-43960213, maar je kan ook een mail sturen.

bottom of page