top of page
Emma van der Schelde fotografie-16.jpg

Touch of Floortje 

Een soort nichtjes, niet echt maar een soort van. Wij dachten toen we als kleuters renden over zonovergoten campings niet dat we later zouden samenwerken.

 

Daisy Hagendoorn is actrice, zij studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie. Naast spelen is zij ook werkzaam als stemactrice en richt ze zich op het zelf schrijven/maken van voorstellingen. Schrijven is voor haar altijd al een manier geweest om haar gedachten en belevingen vorm te geven.

 

Mariska Germs is een creatieve vrouw die graag met haar creativiteit en positiviteit mensen wil inspireren en enthousiasmeren. Afgestudeerd als etaleuse, grafisch ontwerper en standbouw op Nimeto. Ook heeft zij studie allroundstyliste op akademie Vogue gevolgd. 

 

Mariska is eigenaresse van Touch of Meraki waarmee zij gepersonaliseerde cadeaus ontwerpt. In samenwerking met Daisy is daarbij Touch of Floortje ontstaan.  “Ik vind het bijzonder hoe verschillende kunsten zich kunnen samenvoegen als een geheel” 

Wij maken minimalistische kunstberichtjes voor wie graag een kaartje stuurt.

Wij maken geen standaard wenskaartjes, maar tekstjes die je herinneren aan de periode waarin je het kreeg. Het gevoel, het moment, de persoon die je het kaarjte gaf. Onze kaartjes kan je, met tekst en beeld naast elkaar, inlijsten of een poostje onderdeel laten zijn van je interieur.

 

bottom of page